Калоян Колев излиза за мач в защита на шампионския пояс!

0 от 5 / 0 гласа

Корав бразилец атакува трофея

Един от най-добрите родни ММА бойци Колоян Колев се включва в 50-тото юбилейно издание на веригата MAX FIGHT, като мачът му е в защита на шампионския пояс, който столичния боец завоюва по време на 44-то издание от професионалната поредица. Срещу Калоян се изправя световният шампион по муай тай и шампион в сериите MMA PRO Brasil Диего Соарес по прякор „Jones“.

Атрактивният бразилец е и три пъти шампион на Бразилия и шампион по luta livre или така нареченият тежък свободен стил „Luta Livre Brasileira“, което на практика е бой със смес от правила на борба и джудо, но с позволени всички удари включително колене и лакти. Jones успешно борави и с боя в гард, като в богатата си кариера притежава и няколко шампионски пояса от бразилски бойни организации.

А трофеят в категория до 93 кг през годините у нас бе притежание на Атанас Джамбазов, който напусна страната и се установи преди години в Лас Вегас. Временния колан бе атакуван и спечелен без затруднения от опитния възпитаник на НСА Калоян Колев, който е с актив от 10 победи и 1 загуба в професионалния ММА. Загубата си опитния бивш борец допусна в единствено в претендентските сериите на световноизвестния Дейна Уайт „Contender“ срещу Армен Петросян.

Според специалистите, на 20 май в Арбанаси, Калоян Колев ще се изправи срещу тактически силния Jonas, чийто стил на игра много прилича на този използван от Армен Петросян.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден