Джоана Нуамеруе с участие на MAX FIGHT 50!

0 от 5 / 0 гласа

 MAX FIGHT 50 | 20.05.2022 | Велико Търново | Арбанаси | Калоянова Крепост
 тел. за резервации: +359 882 111 113

Юбилейното издание на най-дългогодишната, успешна и наложена родна бойна марка развиваща смесени бойни стилове MAX FIGHT няма да мине без участие на нежния пол.

На ринга се качва една от най-атрактивните представителки на женския бокс у нас и бивша таекуондистка Джоана Нуамеруе. Джоана, чийто прозвище е JoJo всъщност влезе в професионалния бокс през 2019-та година, като до момента има 4 победи и нито една загуба на професионалния ринг. Неин опонент с две победи в професионалния бокс ще бъде Нана Докадзе от Грузия


Джоана Нуамеруе обаче има 13-годишен опит в таекуондо, под наставленията на опитния треньор Красимир Гергинов и е вицесветовна шампионка по савате. Спортът е не само част от живота на JoJo, но и част от живота на цялото и семейство. Брат на африканската перла е световният и европейски шампион по таекуондо и кикбокс Дюк Нуамеруе, с когото Джоана често участва в музикални клипове, каскадьорски и бойни сцени в киното. Джоана и Дюк са потомци на смесен брак между баща нигериец и майка българка, които също са част от различни спортове - футбол и хандбал.

Боксьорката, която танцува и има дузини модни фотосесии, се гордее със своята полуафриканска кръв. Заедно с брат си често играе дублиращи роли, както и менажират парти клуб.

▪️18:30 - Начало на подгряващи срещи
▪️19:30ч - Начало на основна файт карта LIVE по NOVA SPORT




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден