FAQ

3 от 5 / 2 гласа

Често задавани въпроси

Какви са Общите условия и Условията на международните поръчки?

Международните поръчки обикновено се нуждаят от 5-15 дни за доставка. Моля, имайте предвид,че международните поръчки понякога могат да бъде забавени в митниците. Ние не сме отговорни за продукти, конфискувани от съдебните власти във вашата страна или държава, ние ви съветваме да проверите местните закони предварително преди да поръчате.

За поръчки, доставки до различните дестинации, може да се наложи да заплатите данъци и мита. Ако митата и таксите се налагат на вашата поръчка, те се дължат в момента на доставката. Моля, консултирайте се с вашето местно митническо учреждение за повече подробности относно мита и данъци във вашата страна. Ние не носим отговорност за каквито и да е такси за внос, мита, или такси за брокерски къщи, които могат да бъдат направени от международният превозвач. Ако откажете да заплатите дължимите данъци при доставката на вашата поръчка, пакетът може да бъде изоставен / унищожен. Ние съжаляваме, че не можем да разглеждаме исканията за възстановяване при тези обстоятелства.

Ако вашата страна не е в нашия списък за доставки, знайте, че ние работим усилено, за да включим услугата за вашата страна в бъдеще.

Международна политика Holiday доставка?

Поръчки, изпращани до международни адреси понякога подлежат на митнически закъснения Ние за съжаление не можем да носим отговорност за закъснение на доставката заради почивни дни по време на празници в различните държави. Моля вземете това впредвид, преди пускането на Вашата поръчка.

Международните поръчки обикновено се нуждаят от 5-15 дни за доставка, в допълнение към стандартното време за обработка.

Международни транспортните разходи?

Международните транспортни такси варират според различните дестинации. Погледнете таблицата с изнесените ни цени в раздел Delivery

Кога ще пристигне поръчката?

В нашата таблица за delivery e показано стандартното време за доставка на поръчката ви


За зони 1 и 2 - от 2 до 5 работни дни
За зони 3 , 4 и 5 - от 5 до 10 работни дни

*Моля, обърнете внимание: Поръчки, направени след 15.00 ще бъдат обработени на следващия ден. Ние не обработваме поръчки в събота и неделя. Ако поръчката ви не е пристигнала в рамките на времето за доставка, моля свържете с нас на е-мейл адреса ни mmaxfight@ymail.com

Мога ли да поръчам по телефона?

За съжаление не можем да приемаме поръчки по телефона в този момент. Нашият телефон е посочен само за обслужване на клиенти.