Атанас Джамбазов подписа с Bellator

0 от 5 / 0 гласа

По-рано днес главният треньор на "Warrior" Поморие – Теодор Карастоянов, съобщи новината, че неговият възпитаник Атанас Джамбазов официално подписа договора с една от най-големите промоутърски MMA организации - Bellator. Oчакваме от Щатите да изпратят дата за дебют на българина зад Океана, както и предложение за съперник.

Bellator е вторият по сила промоутър в САЩ и участието в турнирите от веригата изисква изключително сериозна подготовка - коментира Теодор Карастоянов. Допълни още, че на всяка гала присъстват средно около 10 000 души, а зрителите пред телевизионните екрани надхвърлят 1 милион.

В момента Джамбазов има подписан договор с българската ММА организация "MaxFight" за участие в Гранд При-то в полутежка категория. Припомняме ви, че на MахFight-27 Джамбазов успя да победи още в първия кръг Светозар Драков. За последно Джамбазов участва на MахFight-28 в Свети Власт, където победи Валдас Поцевисиус чрез ТКО.

Атанас Джамбазов е първият български боец, след Благой Иванов - Багата, подписал договор с гиганта Bellator. От щаба на "MaxFight Glory" (мениджърската агенция, представляваща бойците) съобщиха, че предстои още двама български бойци да подпишат договор с Bellator, но за сега имената им остават в тайна. Поясняваме, че само трима български бойци до сега са подписали договор с голям американски промоутър, а за кратко време двама от бойците, представлявани от "MaxFight Glory" подписаха с Bellator. "MaxFight Glory" си партнира с едни от най-големите международни промоутърски компании.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден