Среща от файт картата на GLORY ще бъде основната битка на MAX FIGHT 57!

5 от 5 / 1 гласа

Само няколко месеца след идването в България на МMA легендата Конър Макгрегър, MAX FIGHT подготвя още едно гръмко преживяване за феновете!

В основната среща на галавечерта, която ще се проведе на 10.02, в столичната зала "Левски София", един срещу друг застават Али Юзеир и Максим Заплитний - двубой, който трябваше да се състои на ивента GLORY 89.

Освен това, публиката очаква да види и други звезди на MAX FIGHT, сред които Влади Георгиев, в защита на българската боксова титла, зрелищния ветеран Бранко Бабачев, изгряващия талант и брат на К1 звездата Стоян Копривленски - Мартин Копривленски, 115-килограмовия братовчед на Борислав Велев - Рой, Кирил Борисов, 112-килограмовия исполин Георги Нинов, в мач от К1 и то в най-зрелищния вариант - с ММА ръкавици!

Това са само част от имената на предстоящото грандиозно бойно шоу MAX FIGHT 57!

Идеята за зрелищната среща между Заплитний и Юзеир, в стил К1 (категория до 85 кг), бързо повдигна интереса на българската публика, особено след като мачът се отложи от картата на Glory Kickboxing. Сега срещата е факт и е официалният Main Event на MAX FIGHT 57, с шампионския пояс MAX FIGHT CHAMPIONSHIP в залога. 

Молдовецът Максим Заплитний е интернационално изявен с постижения в различни държави, като е добре познат на българската публика с набор от атрактивни победи на ринга на MAX FIGHT. Носителят на купа FitSpo (MAX FIGHT 53) впечатли аудиторията с двубои в стил К1 срещу редица известни български състезатели, като Деян Топалски (MAX FIGHT 46), Александър Петров (MAX FIGHT 45,47), Николай Ников (MAX FIGHT 53) и др.

Максим ще се изправи в мач за титла срещу Али Юзеир (СК "Вокил", Варна). 24-годишният Али е със световни титли по К1, муай-тай и е неколкократен републикански шампион.

Следете нашите социални мрежи за още важни подробности преди MAX FIGHT 57!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден