Пресконференцията за MAX FIGHT 57 ще се състои утре, 08.02

5 от 5 / 1 гласа

Заповядайте на официалната ни пресконференция в четвъртък, 8.02, от 10:30 часа в хотел "Маринела", зала "Витоша", както и на официалното претегляне преди MAX FIGHT 57 в петък, 9.02, от 10:30 часа.

На официалната пресконференция ще присъстват претендентите за шампионския пояс на MAX FIGHT Али Юзеир и Максим Заплитний, които ще се изправят един срещу друг в основната битка на вечерта.

Ще присъства също по-малкият от известните братя Копривленски - Мартин Копривленски, който излиза срещу опитния Корнелиу Лисий от Румъния, в мач за купата на FIT SPO.

Готовност да отговаря на отправените към него въпроси ще има и носителят на шампионския пояс на България по професионален бокс в категория суперсредна - Владимир Георгиев, който ще се изправи срещу бившия латино шампион на Световния боксов съвет - Хуан Руйз от Венецуела. При успех Георгиев ще влезе в Топ 100 на Световната ранглиста.

Собственикът на веригата - Любен Джубрилов също ще присъства.

В петък, 9.02, ден преди MAX FIGHT 57, ще се състои и официалното претегляне на състезателите в хотел "Маринела", зала “Витоша”, от 10:30ч.

Акредитации ще се раздават по време на официалното претегляне.

Вратите са отворени, както за медии, така и за фенове.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден