Новите серии MAX FIGHT SELECTION с мисия за създаване на шампиони

5 от 5 / 1 гласа

Заповядайте на първото събитие от серията „MAX FIGHT SELECTION“, тази неделя, 14-и април, в зала Lonsdale & MAX FIGHT CENTER (бул. “проф. Цветан Лазаров” 4, град София), от 18:00ч.

Програмата „MAX FIGHT Selection“ е инициатива, разработена и продуцирана от MAX FIGHT Promotion, с цел осигуряване на поле за изява на младите таланти в бойните спортове и подбор на шампионите за участие в основните галавечери на бойната организация.

Състезанията от серията „MAX FIGHT Selection“ ще се провеждат всеки месец в зала Lonsdale & MAX FIGHT Center в град София, където сме осигурили всичко необходимо за една висококачествена бойна гала с оборудване, осветление и заснемане, като това от първокласните събития MAX FIGHT Championship.

Първото събитие MAX FIGHT Selection започва с 10 битки.

Официалната файт карта включва 5 двубоя по професионален бокс, 3 по муай тай и два кикбокс. Срещите ще бъдат излъчвани пряко във фейсбук страницата на MAX FIGHT и в Sportal.bg.

На събитието ще присъстват носителят на Световната титла на UBO Йосиф Панов Пепелянката, носителят на шампионския пояс на България по професионален бокс в категория суперсредна - Владимир Георгиев. Ще присъстват също шампионът на MAX FIGHT Борислав Велев - Рой и треньорът му Владислав Георгиев, Калоян Колев, Валентин Бенишев, Мартин Копривленски, Кирил Борисов както и някои от легендите и първи шампиони на веригата - Деян Топалски, Никола Дипчиков и световните шампиони по бойно самбо - близнаците Росен и Румен Димитрови.

В неделя (14.04.2024г.), преди събитието ще се състои и официалното претегляне на състезателите в Lonsdale & MAX FIGHT CENTER.

Входът е свободен, както за медии така и за фенове!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден