Португалец

0 от 5 / 0 гласа

MAX FIGHT 50 | 20.05.2022 | Велико Търново | Арбанаси | Калоянова Крепост
 тел. за резервации: +359 882 111 113

Топ острието на португалския DINAMITE WARRIORS FACTORY TEAM Юри Чейта идва за юбилейното издание на MAX FIGHT. Тъмнокожият кикбоксьор от Лейрия ще срещне на ринга варненския боец Валери Атанасов. Двамата ще се срещнат по правилата на МАХ 1 ‼️в който формат Валери The Wolf вече завоюва победи над други тъмнокожи опоненти - Леандро Дикмоет и Жуниор Макайа.
93-килограмовият корав български боец този път има за съперник значително по-опитен противник в лицето на Юри Чейта, който в професионалния К1 има записани 25 мача, 20 победи 7 от които с нокаут. Високият 190см португалец притежава силни кикове, заради което е предпочитан от мачмейкърите и за мачове по муай тай. DINAMITE WARRIORS FACTORY развива още таекуондо и кемпо, в които дисциплини Юри Чейта също е показал завидни умения. Той обаче ще трябва да бяга от тежкия удар на варненския ас, който провежда активна подготовка в WARRIOR FIGHT CLUB -гр. Варна с треньорите Делян Славов и Петър Петров. В клуба тренират още доказаните бойци на ринга на MAX FIGHT - световният шампион Александър Петров, Христо Христов и Пламен Колев.
Валери “The Wolf” Атанасов е многократен шампион на страната в смесените боеве, сребърен медалист от Европейско първенство.
Припомняме че правилникът на МАХ1 предвижда кикбокс удари, но с ММА ръкавици и позволява захващане и хвърляне без право за бой на земя.
С Юри Чейта идва и треньорът Жоел Круз, част от голямата компания подържаща DINAMITE WARRIORS FACTORY TEAM. Фирмата обхващаща португалската ривиера всъщност развива богат набор от длъжности в развлекателната индустрия освен спорт, като хазарт, агенти, мениджмънт услуги в шоубизнеса и сценични изкуства.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден