Официалното претегляне преди MAX FIGHT 56 ще бъде на 18.10, от 11:00 часа, в хотел "Маринела"

5 от 5 / 2 гласа

Ден преди MAX FIGHT 56, столичният бутиков хотел „Маринела“ ще бъде домакин на официалното претегляне на участниците във файт картата.

Този път зрителите ще видят общо 16 двубоя, от които 8 рейтингови срещи. В основната файт карта ще има мачове във формат муай тай, ММА, К1 с малки ръкавици и професионален бокс. 

Във финалната битка на вечерта на 19 октомври, Йосиф Панов-Пепелянката - настоящият носител на Интернационалния пояс на Универсалната боксова организация, ще се изправи срещу французина Санди Масуд. Той е носител на титли на четири от най-престижните боксови вериги - WBA, WBC, WBO и IBF. Двамата ще изиграят двубой по правилата на професионалния бокс за световната титла на организацията UBO.   

Подглавен мач на вечерта е сблъсъкът между Борислав Велев-Рой и опонента му от Никарагуа - Пабло Мендоса, който е с актив от 13 победи, 12 от които с нокаут. 

Част от основната файт карта ще е и столичният боец Благой Лачев, който ще се изправи срещу Тудор Костенюк от Молдова.

На ринга ще излязат също Вилиян Комитски и Александру Ариматей в мач по правилата на К1, но с ММА ръкавици, пловдивчанинът Роберт Чамасанян срещу украинеца Олексей Ширияев, Християн Ямболиев срещу Георги Войнов и Виктор Игнатов срещу Венцислав Бъчваров.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден