Мартин Копривленски излиза срещу опитния румънец Корнелиу Лисий за купата на FitSpo на MAX FIGHT 57!

5 от 5 / 1 гласа

Атрактивните битки и нокаути са присъщи за по-малкият от братята Копривленски - Мартин (7/2/0-2КО). Мартин е балкански шампион по кикбокс, носител на бронзов медал на Европейска купа К1 и многократен шампион на България по муай тай и кикбокс, със 7 победи на професионалния ринг.

Впечатляващите му изяви на ринга на MAX FIGHT гарантират на феновете бойно шоу, като тази срещу ветерана Овидиу Жалуба (MAX FIGHT 53), която му донесе победа в категорията “Най-впечатляваща изява на годината/кикбокс” в класацията на MAX FIGHT за 2023г.

Негов опонент е 24-годишният румънец Корнелиу Лисий (4/5/0-1КО), който живее и тренира в Кишинев и е с впечатляваща визитка в професионалния и аматьорския кикбокс. Лисий е носител на мнозина републикански и европейски титли, включително и тази на WAKO, като през 2017г. става вицесветовен шампион на WAKO.

След успешна 2023г. с две зрелищни победи на профи ринга, Лисий ще стартира 2024г. със сериозно предизвикателство в лицето на Мартин Копривленски! Двамата ще се изправят в стил К1, категория до 77кг.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден