Любен Джубрилов: Благодаря на всички, които спомогнаха за успешната реализация на дебютната бойна вечер MAX FIGHT SELECTION!

5 от 5 / 1 гласа

Бойната вечер MAX FIGHT SELECTION събра над 500 души в столичното спортно съоръжение „Lonsdale и MAX FIGHT CENTER“. Състезанието бе първо по рода си и е насочено към онези, за които светлините на прожекторите все още не са включени. Бъдещите шампиони в професионалното направление на бойните спортове ММА, бокс, муай тай и кикбокс.

Програмата е разработена и продуцирана от MAX FIGHT Promotion, със собственик Любен Джубрилов и има за цел да осигури поле за изява на младите таланти в бойните спортове и подбор на шампионите за участие в основните галавечери на бойната организация. Организаторите имат амбиции да правят всеки месец състезания за млади бойци без опит на ринга.

Ето какво сподели за историческото първо издание на надпреварата г-н Джубрилов:

"Много сме доволни, че тази дългоочаквана идея се сбъдна. SELECTION сериите са един предварителен кръг, като преддверие към професионалния ринг. Една междинна сцена за тези младежи и юноши, които искат да пробият в спорта. Много отдавна сме го мислили, много пъти сме го пресъздавали как да стане. Нещата се случиха, след като се намери подходящата зала, в която може да е организиран подобаващо MAX FIGHT SELECTION.

В тази връзка, искам да благодаря и на нашите партньори от Lonsdale Boxing Club. Те разбраха идеята за нашия нов проект за обща зала, където обединихме усилията си. Заедно създадохме този "мини стадион" за бойни спортове, в който може и да снимаме, и да ги излъчваме на живо битките. Много се радваме", коментира собственикът на MAX FIGHT. И допълни:

"Искам специално да благодаря на тези великани в бойните спортове, които дойдоха да уважат и нас, и младежите и дебютантите. Да ги подкрепят. Защото когато играеш пред безспорните легенди Серафим Тодоров, Детелин Далаклиев, Румен и Росен Димитрови, Никола Дипчиков - за мен най-успешният български ММА състезател и човек за пример и извън ринга, също Боби Велев - Рой, Деян Топалски, Калоян Колев, Петър Белберов, Симеон Наковски, Антон Петров, Сергей Петров, Марио Кирилов, Джоана Нуамеруе, Александър Александров, Влади Георгиев и още много шампиони и специалисти от различни поколения.

Залата се препълни. Имаше голям интерес и всички останаха от началото до края, което е показателно, че за секунда не са скучали, така че и на публиката също много благодарим, защото това беше много голяма подкрепа.

Състезанието се излъчваше напълно безплатно, в социалните ни мрежи и в Sportal.bg, освен че входът също беше безплатен. Благотворителна инициатива. Около 20 000 гледания имаше в Sportal.bg, което от самата медия казаха, че е много високо постижение. Всичко беше професионално организирано. Но не е истински професионален турнир, въпреки че за всички двубои на бокса платихме, за да могат да се отразят във визитките на боксьорите ни. Това е важно. Организацията беше на високо ниво, със съдии от най-висок клас на три различни федерации. Със съгласие и разрешение на федерациите.

Също така привлякохме приятели, които дадоха парични награди за Мач на вечерта, Нокаут на вечерта, Изява на вечерта... Мартин Христов, от Академия "Антон Петров" беше отличен, Александър Руменов също, решихме да дадем морална награда и предметна на девойките, които взеха отличие за най-висок боен дух защото играха по много тежък правилник - MAX 1, с малки ръкавици. Предметни награди от доста партньори - Proper Twelve, на Конър Макгрегър, RDX ръкавици, от Сашо Гатев, ресторант "Лайла", SILABG, Arnold Foods, FitSpo и от колекциите на MAX FIGHT. Почти всички победители си тръгнаха с много сериозни предметни награди. Също така искам да кажа, че бяха специално забелязани от тези бизнесмени от тези хора, които им дадоха наградите. Вече са в полезрението и на нас, в MAX FIGHT.

Това е само началото. Знаем, че можем повече. Имаме си известни пропуски, ще ги оправим. Най-важното е треньорите и състезателите да разберат, че не е нужно да чакат да им се обадим, както е в професионалния ни формат. Тук те могат да се обаждат и да се записват. Имаме оставени координати в социалните мрежи, да си напишат, да се представят, да си пратят визитка. Тоест, те да бъдат малко по-активни и те да се обаждат, да търсят начин за изява. Умишлено ограничихме този път да са десетина двубоя. Все пак това са предимно млади хора. Не сме сигурни в тяхното състояние, да не са превъзбудят да дойдат с ден предизвестие, да се контузят и да има негативи, вместо позитиви. Здравето им е приоритет номер едно, преди всичко останало.

Аз също така искам да кажа, че сме доволни и благодарим на медиите, защото уважиха формата, въпреки че не е професионален. Уважиха събитието. Благодарим на NOVA SPORT, Sportal.bg, Gong.bg, Flagman.bg и на военния канал, както и на всички останали, които уважиха това толкова важно и съществено първо събитие от MAX FIGHT SELECTION. Заедно ще надграждаме и ще продължаваме търсенето на следващите големи таланти в бойните спортове на България!", завърши Любен Джубрилов.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден