Любен Джубрилов: MAX FIGHT стартира боен център за селекция на бъдещи звезди и шампиони!

5 от 5 / 1 гласа

Най-популярният български боен промоутър MAX FIGHT излезе с грандиозна новина за следващата година.

Към президента на веригата Любен Джубрилов в градивна дискусия, обобщаваща най-важното за организацията през 2023-а, се присъединиха и взеха дейно участие президентът на Българската федерация по самбо - Росен Димитров, както и арбитрите на MAX FIGHT и специалисти в бойните изкуства Руско Турманов-Роко и Станислав Бахчеванов-Стъни.

"Имаме една голяма новина! Боксов клуб "Lonsdale" и MAX FIGHT се обединяват по един грандиозен проект!", загатна Бахчеванов.

"Да, вече можем да го оповестим - двете организации се консолидираха около идеята за създаване на боен център за селекция на бъдещи звезди и шампиони.

През следващата година ще се провеждат регулярно събития, които ще имат професионален характер. Те ще бъдат подобни на предварителните срещи в нашата верига, като в крайна сметка победителите ще намират място в битка от основната карта на MAX FIGHT. 

Така ще можем да открием следващия Росен Димитров, следващия Багата и да направим възможно даването на поле за изява на младите, перспективни български състезатели", каза г-н Джубрилов.

ВИДЕО ОТ ЦЯЛАТА ДИСКУСИЯ ВИЖТЕ ТУК!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден