Конър Макгрегър: Гордейте се, България! Тази нощ светът гледаше към София!

5 от 5 / 1 гласа

Най-популярният ММА състезател за всички времена - Конър Макгрегър изрази задоволството си от галавечерта MAX FIGHT 56.

Ирландската суперзвезда изгледа на живо цялото бойно шоу от столичната "Арена София", като раздаде солидни бонуси на най-атрактивните състезатели в битките.

Конър се качи на ринга лично в началото на телевизионното излъчване, като софийските задръствания не подминаха и него, въпреки че беше с полицейски кордон и се придвижваше със статут на висок международен приоритет.

Появата на Прословутия в залата вдигна феновете на крака, като част от тях продължаваха да се държат за главата и да не вярват на това, че Макгрегър реално е на крачка от тях.

Макгрегър поздрави всички зрители, казвайки:

"Гордейте се, България! Сега целият свят гледа към вас! Тази вечер е за всички нас и си пожелаваме страхотни битки!".

Конър Макгрегър изгледа цялата бойна атракция, аплодира всички музикални и атрактивни изпълнения, които бяха предимно посветени на него, а на два пъти се качи и за да поздрави първо Борислав Велев, а след това и новия световен шампион на UBO - Йосиф Панов.

Двамата получиха от него щедри бонуси, а също така и бутилка "Proper 12" уиски, с автограф.

За финал, Макгрегър изрази задоволството си от наблюдаваните двубои и отново бе изпратен подобаващо, като феновете тичаха след автомобила му в продължение на няколко преки.

"Нека тази вечер се помни дълго! Вечерта на спечелването на световната титла и на идването на Конър Макгрегър в София! Вие го заслужавате!", каза Макгрегър пред събралите се около ринга фенове.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден