Камен Георгиев: Хихо ще сбъдне една своя мечта - ММА на голяма платформа, каквато е MAX FIGHT

5 от 5 / 1 гласа

Дългогодишният състезател и треньор в редица бойни стилове - Камен Георгиев сподели мнението си за Христиан Ямболиев, който ще се състезава на MAX FIGHT 56.

Ето какво каза Георгиев за своя боец:

"Христиан "Хихо" Ямболиев от около година и половина иска да дебютира в професионалния ММА. Аз бях против, тъй като за мен това не е формат в който да се учиш, а място на което да покажеш на какво си способен.

Силата на Хихо е във формати, в които има дреха (джудо ги / куртка), съответно натрупа състезания по джудо, самбо, бойно самбо, кудо, където има титли. 

Сега ще изпълни една своя мечта - ММА на голяма платформа, каквато е MAX FIGHT. Нямам наблюдения или дори запис от срещи на противника му, знам само статистическите му данни. Според  профила на неговия треньор - Станислав Бахчеванов, очаквам да има добра кикбоксова школовка, това е насоката в която работим тактически.

За мен е важно моят състезател да е добре подготвен, а подготовката на опонента е работа на неговия треньорски щаб. 

По-важното е, че срещата ще бъде между равностойни противници и зрителите ще могат да оценят качествата на истински двубой!

Тази битка ще напомни ранните времена на ММА, когато се срещаха противници с коренно различни стилове, какъвто ще е случаят между Христиан Ямболиев и Георги Войнов". 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден