Забележителни телевизионни резултати на MAX FIGHT 56: Шоуто с двойно по-голяма аудитория от UFC 294!

5 от 5 / 2 гласа

Бойното шоу MAX FIGHT 56, което ще остане завинаги в историята като първото, с участието в програмата на звезда от световен мащаб, в лицето на Конър Макгрегър, записа няколко заслужаващи внимание сериозни постижения.

Измерването на телевизионната аудитория, проследила на живо събитието на 19.10, от столичната "Арена София", показва недвусмислени, убедителни резултати, с които малко продукции могат да се похвалят.

Достатъчно показателен е фактът, че галавечерта е с два пъти по-сериозна аудитория от сочената за една от очакваните с нетърпение в най-популярната организация в световен мащаб UFC - в Абу Даби.

При срещи, с участието на бивши и настоящи шампиони на UFC в няколко различни теглови дивизии, вечерта остава с далеч по-скромен брой зрители, в сравнение с MAX FIGHT 56!

Освен присъствието на Конър Макгрегър и първото му идване въобще в страната ни - единствено и само за събитието на MAX FIGHT - в "Арена София" бе връчена и световната титла на UBO, станала притежание на Йосиф Панов.

Освен това имаше богата програма, изпълнена с музикални и атлетични изяви, с участието на FYRE, Нина Николина, Поли Иванова, "Нов цирк" и др., което допринесе за повишаване интереса към случилото се в София.

Така MAX FIGHT 56 постави нов стандарт в организирането, провеждането и продуцирането на един готов, завършен продукт с международен отзвук и световно качество!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден