Васко Алексеев: MAX FIGHT 56 беше на световно ниво! Страхотен мач за Йосиф, гордея се с Велев!

5 от 5 / 1 гласа

Боксовият мениджър Васко Алексеев коментира бойната галавечер MAX FIGHT 56. Зрелищното шоу в "Арена София" беше посетено от над 10 000 зрители и наблюдавано от огромна аудитория в България и цяла Европа. Йосиф Панов спечели световната титла на UBO, а Борислав Велев регистрира поредния си забележителен нокаут в първия рунд.

Присъствието на Конър Макгрегър, който награди лично някои от представителите на Алексеев, също остава завинаги като преодоляно значимо препятствие от страната ни, в света на бойните спортове.

"Цялата галавечер беше изключително емоционална и организирана на световно ниво. Програмата беше уникална, изпълнителите се погрижиха за страхотната атмосфера, а Конър Макгрегър вдигна градусите на макс. За мен, първо като зрител, беше много интересно да наблюдавам програмата. Файт картата, в частност боксовите двубои, които изгледах се развиха по най-добрия начин", започна Алексеев и добави:

"Йосиф направи страхотен мач - 12 рунда на супер високо темпо и двамата боксьори не спряха да се движат и да хвърлят удари. Като гледах на живо ми се стори, че мачът е много равностоен, но след като изгледах повторението по телевизията даже смятам, че французинът е получил прекалено много рундове от съдиите. В обратната ситуация, ако Йосиф е французин и играе този мач във Франция, ще дадат най-много два рунда на гостуващия боксьор. Съдиите в срещата в случая са запазили пълно безпристрастие и резултатът е реален.

Велев отново ни впечатли с неговото хладнокръвие, точност и нокаутьорска сила. Много съм горд с него и с нетърпение очаквам следващата му изява за титла, която му предстои. Той заслужава да бъде видян от цял свят и всеки един съперник срещу него може да трепери".

"Мартин Иванов се доказа като достоен претендент за титлата на България. Опитният съперник не го затрудни и показа, че може още много нагоре. Чамасанян и Олексий също страхотен равностоен двубой. Поздравления за Роби, който срещна извънредно труден съперник за ниво 4-рундов мач, но се справи и победи.

В подгряващите срещи имаше две доста трудни съдийски решения на мачовете между Константин и Йончо, Красимир и Гюрсес. Съдиите предпочетоха по-техничния бокс и отсъдиха в полза на Йончо и Гюрсес, докато Коста и Краси разчитаха на по-малко, но по-чисти удари и в крайна сметка останаха разочаровани от отсъжданията срещу тях. Тинко Банабаков си свърши добре работата и записа 6-та си победа", коментира Алексеев.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден