Условия за ползване

5 от 5 / 1 гласа

Всеки потребител, който използва уеб сайта www.max-fight.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
www.max-fight.com е онлайн магазин за продажба на мъжки и дамски дрехи, бойна екипировка и аксесоари.
Публикуваната информация в www.max-fight.com е общодостъпна безплатно в интернет.

Артикулите в онлайн магазин www.max-fight.com следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени и при настоящите условия и тези публикувани в страницата Доставка.

В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин www.max-fight.com и нарушаване на етиката, администраторите www.max-fight.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
www.max-fight.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите "Общи условия на онлайн магазин MMA-FANSHOP" имат задължителна сила, както за www.max-fight.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в www.max-fight.com.
www.max-fight.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
www.max-fight.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията и поведението на своите потребители.


Условия за пазаруване в www.max-fight.com
Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин www.mma-fanshop.com са описани в страницата Доставка.

Работно време
Поръчки в онлайн магазин www.mma-fanshop.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Работното време на онлайн магазин www.max-fight.com е Понеделник-Петък, 9:00 – 18:00 ч. Съботa и неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.

Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включителни почивни дни). Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.

Всички поръчки направени до 15 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки направени след 15 ч. обикновено се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него.


Условия за копиране на информация
Цялата информация, публикувана в www.max-fight.com е собственост на www.max-fight.com, в т.ч. снимки и описания на арикули.

www.max-fight.com дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин www.max-fight.com

В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи услоция бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.