Официалната пресконференция за MAX FIGHT 58 ще бъде в четвъртък

5 от 5 / 1 гласа

Официалната пресконференция преди MAX FIGHT 58 ще се състои в четвъртък, 23.05, от 11:00 часа, в зала “Левски София” Garitage Park. Ден по-късно е и церемониалното претегляне преди бойната вечер, като то ще се проведе в зала Lonsdale & MAX FIGHT CENTER в петък, от 10:30 часа. Акредитации ще се раздават по време на кантара.

На официалната пресконференция ще присъстват българският нокаутьор Борислав Велев - Рой и носителят на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча”, които ще се изправят един срещу друг в основната битка на вечерта на 25 май.

Очаква се и бургаският боец Мирослав Милков “Спартанеца”, както и неговият опонент Никола Златев “Доктора” от Варна. Двамата ще се качат на ринга в подглавна битка на вечерта, в мач по правилата на ММА, в категория до 93кг.

Готовност да отговаря на отправените към него въпроси ще има по-малкият от братята Копривленски - Мартин, който ще се изправи срещу бившия претендент за шампионския пояс на MAX FIGHT - украинецът Дима Глевка, в мач по правилата на К1.

Братовчедът на Борислав Велев Рой - Кирил Борисов също ще присъства, както и съперникът му Димитър Димитров. Двамата ще се изправят в сблъсък в тежка категория, по правилата на професионалния бокс.

Собственикът на шампионата - Любен Джубрилов също ще бъде на разположение на средствата за масова информация.

В петък 24.05, ден преди MAX FIGHT 58, ще се състои официалното претегляне преди MAX FIGHT 58, в зала Lonsdale & MAX FIGHT CENTER (ул. Бул. Цветан Лазаров 4), от 10:30 часа.

Вратите са отворени, както за медии така и за фенове!




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден