За нас

4.2 от 5 / 5 гласа

MAX FIGHT е продуцентска, промоутърска и мениджърска компания, с предмет на дейност в няколко насоки :                                Организиране на шампионат за професионални състезатели -MAX FIGHT CHAMPIONSHIP  по правилата на ММА,бокс,кикбокс,муайтай в България и Европа, менажиране на  бойци, както и с изработването на ТВ продукт.

Турнирите, организирани от MAX FIGHT се отличават с перфектна организация, невероятни звукови и светлинни ефекти, запомнящи се и интригуващи срещи и препълнени зали. Компанията допринесе за визитата на редица колоритни гости, знаменитости и класни бойци в страната.

MAXFIGHT работи с всички федерации, конфедерации и спортни организации, които желаят да популяризират и развиват спорт. MAXFIGHT си партнира успешно и със силната бойна верига М1 Глобъл, с президент г-н Вадим Финкелщайн, личен мениджър на боеца в световен мащаб Фьодор Емилианенко. От доста време насам "MAXFIGHT" работи успешно и със световната верига WKN. 

Марката дрехи MAX FIGHT  поставя началото си през 2009 като създава колекция от фен артикули насочени към почитателите на ММА. Постепено разнообразието от модели се увеличава и се допълва от лайфстайл артикули ,спортни екипи, аксесоари и оборудване.

MAX FIGHT облича и вдъхновява освен ММА бойци и създатели от други бойни спортове-борба,самбо, бокс,муай тай и др.