За нас

4 от 5 / 4 гласа

MAX FIGHT е продуцентска, промоутърска и мениджърска компания, с предмет на дейност в няколко насоки :                                Организиране на шампионат за професионални състезатели -MAX FIGHT CHAMPIONSHIP  по правилата на ММА,бокс,кикбокс,муайтай в България и Европа, менажиране на  бойци, както и с изработването на ТВ продукт 

До момента, на територията на България, както и в чужбина, екипът на MAXFIGHT е реализирал 44 професионални турнира

Турнирите, организирани от MAX FIGHT се отличават с перфектна организация, невероятни звукови и светлинни ефекти, запомнящи се и интригуващи срещи и препълнени зали.  Компанията допринесе за визитата на редица колоритни гости, знаменитости и класни бойци в страната.

MAXFIGHT работи с всички федерации, конфедерации и спортни организации, които желаят да популяризират и развиват спорт. MAXFIGHT си партнира успешно и със силната бойна верига М1 Глобъл, с президент г-н Вадим Финкелщайн, личен мениджър на топ боеца в световен мащаб Фьодор Емилианенко. От доста време насам "MAXFIGHT" работи успешно и със световната верига WKN, която развива стиловете – кик бокс, муай тай, ММА, граплинг, както и бокс.През годините компанията работи и с мениджъри и мачмейкъри на най-големите шампионати в света UFC,BELATOR,WSOF,M1,WKN,BB,KSW,WFC,ACB,ONE Championship.

От 2012 година MAXFIGHT стана и официален партньор на световната телевизия Eurosport. MAXFIGHT има изключителните права за партньорство при организирането на турнирите Bigger's Better, продукция на Eurosport.

Марката дрехи MAX FIGHT  поставя началото си през 2009 като създава колекция от фен артикули насочени към почитателите на ММА. Постепено разнообразието от модели се увеличава и се допълва от лайфстайл артикули ,спортни екипи, аксесоари и оборудване.

MAX FIGHT облича и вдъхновява освен ММА бойци и създатели от други бойни спортове-борба,самбо, бокс,муай тай и др. Работи се по създаването на специални лимитирани серии и Signature серия за най-добрите и популярни бойци.

В момента марката MAX FIGHT  е предпочитана ,както от спортистите ,така и от голям брой млади хора с активен начин на живот. Целта на компанията е да увеличава броя на почитателите си,като продължава да обогатява колекциите си и да подкрепя настоящи и бъдещи спортисти

Стилът създава усещане за комфорт и свобода, индивидуализъм и самочуствие.

Артикулите от рода на мъжки,дамски спортни тениски и блузи са представени в най-големи вериги спортни магазини и в онлайн магазина на MAX FIGHT . Ние търсим постоянно да увеличаваме своите дистрибутори във всички държави от Европа и извън нея . Дистрибутори могат да бъдат не само магазини,но и същите тези динамични и предприемчиви хора ,които са почитатели на дрехите MAX FIGHT