Доставка и рекламации

2.33 от 5 / 3 гласа

Доставка
Всички поръчки се нуждаят от 24-48 часа време за обработка преди транспортирането. Всички поръчки, направени в събота и неделя ще бъдат обработени, в понеделник. По време на празници, времето за обработка на поръчките може да се увеличи. Получателя на поръчката, се съобразява със законите на държавните и местните данъци.

Спедиция
Доставките се различават по местоназначение . Всички плащания се извършват в евро валута. Общия ред не включва мита или международни данъци. Клиентът е отговорен за каквито и да било данъци или вносни мита, които могат да бъдат налагани от местните власти на конкретната държава. Моля, проверете изискванията за внос и данъчните политики, преди да поръчате.

Отказване от стока
Съгласно закона за защита на потребителите, потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупена стока в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката.

max-fight.com, ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказа, по начина по който е извършил плащането.

Транспортните разходи за връщане на покупката са за сметка на купувача.
За да бъде върната една стока, тя трябва да е в изряден търговски вид:
- стоката да не е използвана, скъсана, надраскана, прана, гладена;
- не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
- да е запазена оригинална опаковка, оригинален етикет, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива;
- да е запазена касовата бележка или фактурата;

Рекламация на стока
Съгласно закона за защита на потребителите, всеки клиент има право на рекламация. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с констатирани липси. При предявяване на ракламация на стока клиента може да претендира за:
- възстановяване на заплатената сума;
- за заменяне на стоката с друга със същата цена;
- за отбив от цената.

При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията - касова бележка или фактура.

В случай, когато стоката се заменя или се връща с цел възстановяване на заплатената сума, са в сила са в сила условията за изряден търговски вид на стоката, упоменати по-горе.

В случай на рекламация транспортните разходи за връщането на стоката е за сметка на max-fight.com.

За да получите разрешение за връщане на стока или признаване на рекламация, трябва да се свържете с обслужване на клиенти на mmaxfight@ymail.com

max-fight.com не носи отговорност при загуба и повреда на стоките по време на транспортирането.