РЕЗУЛТАТИ ОТ ММА СЪСТЕЗАНИЕТО MAXFIGHT 33

0 от 5 / 0 гласа

Хиляди ценители на бойните спортове, туристи и ВИП персони присъстваха на поредното бойно шоу от най-голямата българска верига „Maxfight”. Амфитеатърът в комплекс Арена в Свети Влас бе домакин на събитието за пета поредна година, а бойното шоу на „Maxfight ” бе 33-то след близо седем години труд на екипът организатори, проумотъри и мениджъри.

Очаквано патрон на събитието бе футболната легенда Христо Стоичков, който лично връчи купата на един от победителите – Росен Димитров Близнака. Срещата на 77-килограмовият многократен световен шампион по бойно самбо и носител на световната купа по джудо с испански боец се превърна в топ мач на вечерта. В първи рунд Росен Димитров победи с технически нокаут конгоанеца Херман Кунгу, който напусна ринга със счупено ребро.

Носителят на титлата в категория до 67,800кг Георги Стоянов-Станчев не разочарова привържениците си и победи гърка Алексис Павлидис с ключ гилотин.

След близо година пауза от ринга заради травма другият носител на шампионски пояс „Максфайт” в категория до 61кг Сотир Кичуков се завърна с триумф. Поморийският боец, възпитаник на клуб „Warrior” лесно се справи с испанеца Оскар Гонзалес още във втората минута на първи рунд след успешно приложен ключ риър нейкед шок (душене).

Другият представител на испанския „Вердум Тийм” Ернесто Навес не успя да срещне опонента си Деян Топалски. 84-килограмовият столичанин който преминамина официален кантар, по-късно претърпя злополука и получи тежка контузия на крака, която попречи за изявата му в Гала вечерта. Вместо него на ринга се качи Пламен Пенчев от Русе, който победи Навас в първите минути на първи рунд с риър нейкед шок.

Ето резултатите от „Maxfight 33”:

1.    70кг.    Костадин Енев (Русе) победи  Денис Ахмедов (Варна) – по точки
2.    77кг.    Даниел Стоичков (Дупница) победи Атанас Добрев (Варна) – по точки
3.    77кг.    Петър Тонев (Хасково) победи Владимир Павлов (София) – с риър нейкед шок (душене) в 4,30мин, 1 рунд
4.    66кг.    Георги Стоянов - Станчев (Бургас) победи Павлидис Алексис (Гърция) – с гилотин в 4,45мин , 3 рунд

5.    84кг.    Нсиев (Русе) победи Морулис Стаматис (Гърция) – с армбар 1,30мин, 1 рунд
6.    84кг.    Пламен Пенчев (Русе) победи Ернесто Навас (Испания) – с рийр нейкед чоук, 1,27, 1 рунд
7.    62кг.    Сотир Кичуков (Поморие) победи Оскар Гонзалес (Испания) – с риър нейкед чоук в 2,16 мин на 1 рунд
8.    77кг.    Росен Димитров (София) победи Херман Нкаилу Кунгу (Конго) – с ТКО в 3,16мин, 1 рунд

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден