Резултати от ММА състезанието Maxfight 28

0 от 5 / 0 гласа

С повече емоции и висок адреналин премина 28-то шоу от елитната българска верига "Максфайт". Турнирът се проведе в препълнения амфитеатър "Арена", Свети Влас. Деветте срещи от файт картата предложиха на публиката запомнящи се моменти, които безспорно ще оставят коментари месеци след себе си. В част от кулминацията на вечерта агресивният на ринга Атанас Джамбазов победи с технически нокаут опитния 93-килограмов латвиец Валдас Поцевисиус. Помориецът се наложи с типичната си непредвидима бързина и реакции, над съперник с актив от общо 61 мача на професионалния ринг.

Изключително интригуващ мач се разигра в предпоследния сблъсък от вечерта, който противопостави Румен Димитров-Близнака срещу Рони Александър от Венецуела. Опитните състезатели демонстрираха тактика и умения, които заслужено бяха аплодирани. В срещата победител с 2:1 съдийски гласа бе Румен Димитров, което не се хареса на публиката. Световният и европейски шампион по бойно самбо Румен Димитров обаче постъпи спортсменски и поднесе купата на класния си съперник, за да уважи мнението на публиката.

В мач при най-тежките 128-килограмовият бургазлия Недялко Караджов нокаутира шампионът по самбо Иван Илиев и също вдигна трофея. Даниел Стоичков от Дупница не успя да се наложи над Драгомир Йорданов и загуби мача. 120-килограмовият Симеон Кичуков не успя да запише втората си победа на професионалния ринг след като загуби от опитния столичанин Камен Георгиев.

В мач реванш между Георги Стоянов-Станчев и Веселин Иванов-Лудия публиката също видя интиргуващ развой на двубоя, от който победител излезе наследникът на легендарния борец Никола Станчев. Георги записа 12-та победа в кариерата си и на финала пожела УСПЕХ на приятелите си борци, които бранят трикольора на олимпийските игри в Лондон. В другите срещи - Любо Илиев победи Георги Георгиев, а с ТКО Ангел Костадинов се наложи над Исмаил Исмаилов.

Резултати от срещите:

1.Ангел Костадинов - Исмаил Исмаилов- Ангел ТКО 2 рунд 1,35мин
2.Драгомир Йорданов - Даниел Стоичков- Драгомир с КО 2 рунд 3,00мин
3.Любо Илиев - Георги Георгиев- Любо ТКО 1 рунд 2,31мин
4.Георги Стоянов - Веселин Иванов - Георги по точки
5.Деян Топалски - Николай Алексиев - Деян по точки
6.Камен Георгиев - Симеон Кичуков - Камен с ТКО 2 рунд 3,41мин
7.Атанас Джамбазов - Валдас Поцевициус - Атанас - ТКО 1 рунд 4,20мин
8.Рони Ландаета - Румен Димитров - Румен по точки
9.Недялко Караджов - Иван Илиев - Недялко ТКО 2 рунд 2,20мин

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден