Камен срещу Каталин – опит, разум и техника

0 от 5 / 0 гласа

MAXFIGHT 38

29.04.2016г, 20:00ч

                       ДКС – спортна зала Варна

       

           KAMEN GEORGIEV -BULGARIA 

           KATALIN  ALEXUTI  -ROMANIA 

 

             BET & WIN !!!!!

             http://bit.ly/maxfight

  

 

 Един от най-интересните мачове от 38-та Гала вечер на „Максфайт” се очаква да бъде този между Камен Георгиев и румънеца Каталин Алексути. Както вече е известно бойното шоу ще се проведе на 29-ти април в Двореца на културата и спорта в град Варна.

 

Мачът между Камен и Каталин на практика ще представи среща между двама опитни състезатели, чийто визитки изобилстват с победи и участия в шампионати в различни бойни стилове. Румънският боец преди година гостува в страната ни с желание да постигне зрелищна победа над Атанас Джамбазов, но не успя да победи коравия помориец. Сега в категория +93кг Каталин ще има за съперник друг обигран български боец, в лицето на Камен Георгиев.

 

Самочувствието на Алексути идва и от натрупания богат професионален опит. Каталин, който е полицай в страната си има значителна подготовка с румънските спец части и разчита на своята бързина и техника. 36-годишния румънец е световен  шампион по кемпо, многократен призьор по бойно самбо от различни шампионати.

 

Камен Георгиев, който по професия е финансист, притежава още по внушителна визитка и авторитет като боец. В миналото столичния майстор е записал множество участия в турнири по джудо, два пъти европейски шампион по бойно самбо, носител на Световна купа по бойно самбо, двукратен световен и европейски шампион по санда през 2009 и 2013г,  шампион по комбат рестлинг, с 22 победи, 10 загуби и 1 равенство в професионалния ММА.

 

Очаква се мачът между Георгиев и Алексути да представи на зрителите двама бойци които действат обмислено и прецизно. Не просто финансист срещу полицай, а двама авторитетни бойци които умеят да преценят съперника си на ринга. 

 

ЗАЛОЖИ И СПЕЧЕЛИ !!!

BET & WIN

http://bit.ly/maxfight




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден