Джамбазов – Клингер – противопоставяне на сила и опит

0 от 5 / 0 гласа

Джамбазов – Клингер – противопоставяне на сила и опит

Полякът – филмова звезда в страната си

 

MAXFIGHT 38
29.04.2016г, 20:00ч
ДКС – спортна зала Варна

 

ATANAS  DJAMBAZOV-BULGARIA 

LUKASZ  KLINGER - POLAND

BET and WIN !!!!
http://bit.ly/maxfight

 

В кулминация на 38-та по ред Гала вечер от популярната родна верига „Максфайт” на ринга ще се качи един от най-добрите бойци в страната – Атанас Джамбазов. Бойното шоу ще се проведе на 29-ти април в Двореца на културата и спорта във Варна, а файт картата вече предизвика истински фурор в морската столица.
Популярният помориец, който е носител на шампионския пояс на „Максфайт” в полутежка категория този път ще се изправи срещу не по-малко популярно име от Полша – Лукаш Клингер. Боецът който на възраст е колкото Джамбазов (32г)е известен в страната си с няколко участия в сапунени сериали и като статист в още няколко продукции за големия екран. Българския боец пък записа участие в един от епизодите в родния тв серил „Под прикритие”, който предстои да бъде излъчен. На практика на ринга във Варна ще се изправят мислещи и опитни бойци, които се очаква да сътворят истинско зрелище. Двамата ще се бият по правилата на „Максфайт”.

Роденият през ноември 1983-та година Лукаш Клингер е висок почти 188см и тежи 95кг. Четири от общо 7-те победи на професионалния ринг са с нокаут, но Лукаш има значителен опит на земя. Тренира с джиу джицу майстори и дори е участвал в няколко турнира по бразилско джиу джицу. Споделя че обича боят в гард, но предпочита този на земя с непредвидими ключове, които доказват ловкостта на добрия боец. Споделя че мотото му е „кръв, пот, сълзи”, а единствената си загуба на професионалния ринг в смесените боеве е с технически нокаут след силни болки от невъзстановена операция на десния си крак. В участията си на ринг и клетка са професионалните вериги TKMMA LHW, UCMMA, PLMMA и PROMMAC в Полша.

Не по-малко опит в различни бойни стилове е натрупал и Наско Джамбазов, който през август навършва 33 години. Въпреки богатата си визитка, помориецът скромно споделя, че един боец се учи цял живот и не трябва да подценява съперника си. Джамбазов има общо 24 победи и 4 загуби в ММА. 11 от победите му пък с особено зрелищни нокаути. Боецът е известен със силния си удар и замах на двете ръце. Заради силата си Наско е участвал и в турнири по канадска борба, които е печелил. Обичаният от публиката помориец има огромен опит и в бойното самбо. Само преди броени месеци той успя за завоюва бронзов медал от Световното първенство по бойно самбо от Мароко, както и Световна купа от Москва. Джамбазов е висок 183см и успява да подържа своите 93кг.
 

ЗАЛОЖИ И СПЕЧЕЛИ!!!!!

BET & WIN!!!!!!!!!

http://bit.ly/maxfight




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден