Александър Петров срещу Максим Заплитний

0 от 5 / 0 гласа

Особена интрига в предстоящата 47-ма гала вечер от поредицата MAX FIGHT  носи сблъсъкът между настоящия носител на шампионските пояси на MAX FIGHT в стил К1 и МАХ 1 - Александър Петров и молдовеца Максим Заплитний. ‼️
За двамата мачът ще бъде интригуващ реванш, тъй като те вече се срещнаха в битка за трофея в 45-тото издание на шампионата, когато Петров спечели шампионския пояс, но счупи пръсти на едната си ръка след удар в главата на Заплитний. Молдовецът, пък се сдоби с още едно прозвище - „желязната глава“, тъй като успя да остави травми както при Александър Петров, така и при Деян Топалски, който по идентичен начин след удар в главата на Заплитний в MAX FIGHT 46 счупи кости на ръката си. Силната игра на 27-годишния молдовец и заслужените аплодисменти на публиката още през юли тази година, ясно затвърдиха мнението на организаторите, че мач реванш ще има.  Докато Деян Топалски категорично постави край на кариерата си, то Александър Петров е твърдо решен да запази ценния трофей.
Двукратният ни световeн и европейски шампион е напълно възстановен и на 12 ноември в София ще се изправи в защита на трофея в категория до 84кг и формат МАХ1, срещу европейския шампион от Молдова Максим Заплитний – Madmax.
 MAX FIGHT 47 ще предложи на феновете интригуваща файт карта с още 3 срещи във формат МАХ1, 3 мача по професионален бокс, 4 двубоя в К1 и два сблъсъка във формат ММА. Гала вечерта ще бъде съобразена с всички разпоредби на здравното министерство за наложените противоепидемични мерки в страната.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден