MAXFIGHT 33 - ОФИЦИАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

0 от 5 / 0 гласа

Хиляди ценители на бойните спортове, туристи и ВИП персони присъстваха на поредното бойно шоу от най-голямата българска верига „Maxfight”. Амфитеатърът в комплекс Арена в Свети Влас бе домакин на събитието за пета поредна година, а бойното шоу на „Maxfight ” бе 33-то след близо седем години труд на екипът организатори, проумотъри и мениджъри.  

Очаквано патрон на събитието бе футболната легенда Христо Стоичков, който лично връчи купата на един от победителите – Росен Димитров Близнака. Срещата на 77-килограмовият многократен световен шампион по бойно самбо и носител на световната купа по джудо с испански боец се превърна в топ мач на вечерта. В първи рунд Росен Димитров победи с технически нокаут конгоанеца Херман Кунгу, който напусна ринга със счупено ребро.

Носителят на титлата в категория до 67,800кг Георги Стоянов-Станчев не разочарова привържениците си и победи гърка Алексис Павлидис с ключ - гилотинa.

След близо година пауза от ринга заради травма другият носител на шампионски пояс „Максфайт” в категория до 61кг Сотир Кичуков се завърна с триумф. Поморийският боец, възпитаник на клуб „Warrior” лесно се справи с испанеца Оскар Гонзалес още във втората минута на първи рунд след успешно приложен ключ - душене.

Другият представител на испанския „Вердум Тийм” Ернесто Навес не успя да срещне опонента си Деян Топалски. 84-килограмовият столичанин който преминамина официален кантар, по-късно претърпя злополука и получи тежка контузия на крака, която попречи за изявата му в Гала вечерта. Вместо него на ринга се качи Пламен Пенчев от Русе, който победи Навас в първите минути на първи рунд с rear naked chocked.

Ето резултатите от „Maxfight 33”:

1.    70кг.    Костадин Енев (Русе) победи  Денис Ахмедов (Варна) – по точки
2.    77кг.    Даниел Стоичков (Дупница) победи Атанас Добрев (Варна) – по точки
3.    77кг.    Петър Тонев (Хасково) победи Владимир Павлов (София) – с rear naked chocked (душене) в 4,30мин, 1 рунд
4.    66кг.    Георги Стоянов - Станчев (Бургас) победи Павлидис Алексис (Гърция) – с гилотин в 4,45мин , 3 рунд

5.    84кг.    Николай Алексиев (Русе) победи Морулис Стаматис (Гърция) – с армбар 1,30мин, 1 рунд
6.    84кг.    Пламен Пенчев (Русе) победи Ернесто Навас (Испания) – с rear naked chocked, 1,27, 1 рунд
7.    62кг.    Сотир Кичуков (Поморие) победи Оскар Гонзалес (Испания) – с rear naked chocked в 2,16 мин на 1 рунд
8.    77кг.    Росен Димитров (София) победи Херман Нкаилу Кунгу (Конго) – с ТКО в 3,16мин, 1 рунд 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден