За нас

5 от 5 / 2 гласа

MAX FIGHT е продуцентска, промоутърска и мениджърска компания, с предмет на дейност в няколко насоки :                                Организиране на шампионат за професионални състезатели -MAX FIGHT CHAMPIONSHIP  по правилата на ММА,бокс,кикбокс,муайтай в България и Европа, менажиране на  бойци, както и с изработването на ТВ продукт 

До момента, на територията на България, както и в чужбина, екипът на MAXFIGHT е реализирал 44 професионални турнира

Турнирите, организирани от MAX FIGHT се отличават с перфектна организация, невероятни звукови и светлинни ефекти, запомнящи се и интригуващи срещи и препълнени зали.  Компанията допринесе за визитата на редица колоритни гости, знаменитости и класни бойци в страната.

MAXFIGHT работи с всички федерации, конфедерации и спортни организации, които желаят да популяризират и развиват спорт. MAXFIGHT си партнира успешно и със силната бойна верига М1 Глобъл, с президент г-н Вадим Финкелщайн, личен мениджър на топ боеца в световен мащаб Фьодор Емилианенко. От доста време насам "MAXFIGHT" работи успешно и със световната верига WKN, която развива стиловете – кик бокс, муай тай, ММА, граплинг, както и бокс.През годините компанията работи и с мениджъри и мачмейкъри на най-големите шампионати в света UFC,BELATOR,WSOF,M1,WKN,BB,KSW,WFC,ACB,ONE Championship.

От 2012 година MAXFIGHT стана и официален партньор на световната телевизия Eurosport. MAXFIGHT има изключителните права за партньорство при организирането на турнирите Bigger's Better, продукция на Eurosport.

През 2011 г. MAXFIGHT CHAMPIONSHIP се излъчва по  най-голямата национална телевизия BTV  ,а по-късно и в спортния и канал Ринг ТВ . 

Марката дрехи MAX FIGHT  поставя началото си през 2009 като създава колекция от фен артикули насочени към почитателите на ММА. Постепено разнообразието от модели се увеличава и се допълва от лайфстайл артикули ,спортни екипи, аксесоари и оборудване.

MAX FIGHT облича и вдъхновява освен ММА бойци и създатели от други бойни спортове-борба,самбо, бокс,муай тай и др. Работи се по създаването на специални лимитирани серии и Signature серия за най-добрите и популярни бойци.

В момента марката MAX FIGHT  е предпочитана ,както от спортистите ,така и от голям брой млади хора с активен начин на живот. Целта на компанията е да увеличава броя на почитателите си,като продължава да обогатява колекциите си и да подкрепя настоящи и бъдещи спортисти

Стилът създава усещане за комфорт и свобода, индивидуализъм и самочуствие.

Артикулите от рода на мъжки,дамски спортни тениски и блузи са представени в най-големи вериги спортни магазини и в онлайн магазина на MAX FIGHT . Ние търсим постоянно да увеличаваме своите дистрибутори във всички държави от Европа и извън нея . Дистрибутори могат да бъдат не само магазини,но и същите тези динамични и предприемчиви хора ,които са почитатели на дрехите MAX FIGHT