Традицията продължава - „MAXFIGHT 35” отново в Амфитеатър Арена в Свети Влас

0 от 5 / 0 гласа

35-тото шоу от най-голямата българска верига с шест международни срещи

Шест международни срещи от общо девет мача по правилата на „Maxfight” ще видят зрителите на поредното грандиозно бойно шоу, което подготвя най-голямата проумотърска компания в страната. Както е по традиция, поредния боен спектакъл на ринга ще се проведе на 2 август, отново в амфитеатър Арена, комплекс Арена край луксозното пристанище Марина Диневи в Свети Влас. На ринга ще се качат опитни и зрелищни състезатели, като носителят на световната купа по бойно самбо Тихомир Благовестов, който ще се изправи срещу гръцкия боец Георгиос Цилидис. За Блговестов мачът е сантиментален реванш, тъй като само преди месеци опитния Цилидис победи на родна земя българския боец Валери Великов.

По правилата на „ Maxfight” в категория до 78кг многократният световен шампион по самбо Росен Димитров пък ще срещне румънския национал по кемпо Аурел Пиртеа. Желанието на Пиртеа да победи единият от братята близнаци Димитрова е отдавна, интригата остава…

На ринга се завръща и атрактивният самурай Деян Топалски който ще трябва да премери сили с изключително агресивния гръцки претендент за златното отличие Заури The Monster, прозвището което си е спечелил заради бруталното си поведение на тепиха.

Сред интригуващите срещи е и сблъсъкът между небезизвестния Атанас Джамбазов и румънската канара Толя Чумак.

Ето всички срещи от файт картата:

1. 78кг. Мирел Драган – Влади Кънчев

2. 71 кг- Георгиос Цилидис – Тихомир Благовестов

3. 78 кг - Аурел Пиртеа – Росен Димитров

4. 85 кг - Заури The Monster  – Деян Топалски

5. 120 кг Толя Чумак – Атанас Джамбазов

6.  71 кг - Арис Доганис – Николай Николов

7. 68 кг - Борис Балев  – Иво Иванов

8. 114 кг - Симеон Кичуков – Димитър Димитров

9. 60 кг - Георги Менчев – Йордан Еуген

 

 




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден