«Maxfight 35» с уникална Гала вечер в Свети Влас

0 от 5 / 0 гласа

Късно снощи в Амфитеарът „Арена” в Свети Влас при невиждан интерес с повече от хиляда зрители се проведе 35-тото бойно шоу организирано от най-голямата родна проумотърска верига „Maxfight”. За организаторите турнир  Maxfight Championship беше като рестарт на фона на последните няколко години. Шампионатът който вече има нов правилник предложи на зрителите общо 10 мача. Силните международни срещи направиха турнира запомнящ се и даде заявка за нови предложения за следващото 36-то шоу Maxfight.

Претендентът за титлата на Maxfight в категория до 85кг Деян Топалски записа най-зрелищния мач в кариерата си след като снощи победи по точки грузинският боец с гръцки паспорт Заури Майсурадзе. Топалски срещна огромна съпротива от опитния Заури по известен с прозвището The Monster, който още в първи рунд го повали на земята. Във втория рунд столичния боец се съвзе и пое мача в свои ръце. „Опитния съперник прави мача по-интересен. Много силен противник. Много съм доволен от това” сподели сред срещата Деян Топалски, който отправи предизвикателство на всички в неговата категория, които са готови да се изправят срещу него в спор за шампионския колан. Мач за титлата обаче ще се проведе в следваща Гала вечер на бойната верига, мястото и датата на която още се пазят в тайна.

 

Публиката на крака успя да изправи и друг боец с не по-малко зрелищен мач. Помориецът Атанас Джамбазов този път срещна в тежък мач гигантът от молдовски произход Толя Чумак. 120-килограмовият боец с внушителна визия и визикта се биеше за флага на Румъния, където живее. В първи рудн Чумак и Джамбазов изхвърчаха от ринга и паднаха извън него. И този път прословутият  силен удар на Джамбазов му донесе победа, след като успя да повали в нокаут 40-годишния си опитен опонент.

 

Труден съперник в лицето на Аурел Пиртеа записа и Росен Димитров - Близнака, който победи по точки след трудни схватки. „Адреналинът е в трудните мачове. Това осмисля боевете” – сподели трикратният световен шампион по самбо Росен Димитров.

Не по-малко интересни победи записаха и тихомир Благовестов, който победи със задушаване на противника си, както техническия нокаут на Симеон Кичуков още в първите минути на срещата.




Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден