За нас

5 / 5 (1 гласа)

MAXFIGHT е продуцентска, промоутърска и мениджърска компания, занимаваща се с организиране на професионални ММА състезания в България и чужбина, менажиране на ММА бойци, както и с изработването на ТВ продукт (за бойни състезания). Собственик на компанията е президентът на Българската Федерация по ММА - Любен Джубрилов. Идеите на Г-н Джубрилов са освен популяризирането на българските атлети, мениджърската компания да организира и интересни срещи с чуждестранни бойци у нас.

До момента, на територията на България, както и в чужбина, екипът на MAXFIGHT е реализирал 41 професионални ММА гала вечери, множество аматьорски състезания, както и няколко други шампионата в бойните спортове.

Турнирите, организирани от MAXFIGHT се отличават с перфектна организация, невероятни звукови и светлинни ефекти, запомнящи се и интригуващи срещи и препълнени зали. Зрителите вече правят разлика между мма турнирите и марката MAXFIGHT се наложи като гаранция за успех и интерес.

Днес, благодарение на усилената работа на екипа на MAXFIGHT, вече е факт съвместната работа с елитната световна организация Bellator, както и забележителното гостуване на чуждестранни бойци. Компанията допринесе за визитата на редица колоритни гости, знаменитости и класни бойци в страната.

MAXFIGHT работи с всички федерации, конфедерации и спортни организации, които желаят да популяризират и развиват спорт. MAXFIGHT си партнира успешно и със силната бойна верига М1 Глобъл, с президент г-н Вадим Финкелщайн, личен мениджър на топ боеца в световен мащаб Фьодор Емилианенко. От доста време насам "MAXFIGHT" работи успешно и със световната верига WKN, която развива стиловете – кик бокс, муай тай, ММА, граплинг, както и бокс.

От 2012 година MAXFIGHT стана и официален партньор на световната телевизия Eurosport. MAXFIGHT има изключителните права за партньорство при организирането на турнирите Bigger's Better, продукция на Eurosport.

MAXFIGHT има сключен договор с най-голямата телевизионна група в България – БТВ Медия Груп. Всички турнири от веригата се излъчват в два епизода по 90 минути по "BTV Action".

Марката дрехи Maxfight поставя началото си през 2009 като създава колекция от фен артикули насочени към почитателите на ММА. Постепено разнообразието от модели се увеличава и се допълва от лайфстайл артикули ,спортни екипи, аксесоари и оборудване.

Maxfight облича и вдъхновява освен ММА бойци и създатели от други бойни спортове-борба,самбо, бокс,муай тай и др. Работи се по създаването на специални лимитирани серии и Signature серия за най-добрите и популярни бойци.

В момента марката Maxfight е предпочитана ,както от спортистите ,така и от голям брой млади хора с активен начин на живот. Целта на компанията е да увеличава броя на почитателите си,като продължава да обогатява колекциите си и да подкрепя настоящи и бъдещи ММА звезди.

Стилът създава усещане за комфорт и свобода, индивидуализъм и самочуствие.

Артикулите от рода на мъжки,дамски спортни тениски и блузи са представени в най-големи вериги спортни магазини и в онлайн магазина на Maxfight. Ние търсим постоянно да увеличаваме своите дистрибутори във всички държави от Европа и извън нея . Дистрибутори могат да бъдат не само магазини,но и същите тези динамични и предприемчиви хора ,които са почитатели на дрехите Maxfight.

Коментари